Toyota показа уникалния императорски кабриолет СНИМКИ

  • 21.09.2019 10:20 /
  • 7750 /
  • 0
Toyota показа уникалния императорски кабриолет СНИМКИ

В Япония е насрочена за 22 октомври тържествената коронация на новия император Нарухито. Специално за това събитие е подготвен специален церемониален кабриолет за новия монарх.

Тъй като японският императорски двор традиционно използва седани Toyota Century, именно тази кола е превърната в кабриолет. Точно този автомобил ще превози Нарухито по 4,6-километровия маршрут по улиците на Токио. Разкошният кабриолет е базиран на флагмана на Toyota Century като е останала с четири врати.

Прави впечатление, че задните седалки са повдигнати с 40 мм - така че хората да могат по-добре да видят монарха си.

Подобно на стандартната Toyota Century 2019, кабриолетът е оборудван с хибридна силова установка, състояща се от 5,0-литров V8 дигател и електромотор. Общата им мощност е 425 конски сили.

Ето как изглежда Toyota Corolla с пробег от 1 милион километра (СНИМКИ)

Парадният кабриолет Toyota ще бъде използван и в бъдеще. По-конкретно, именно на него император Нарухито ще дойде да открие Олимпиада 2020.

Нова Toyota бе смачкана при катастрофа, но се случи нещо изумително (ВИДЕО)

Стандартният Century е атрактивен и забележим автомобил сам по себе си. Всеки месец се произвеждат максимум 50 такива автомобила от производителя. Цената на седана е 20 милиона йени (около 160 хил. евро).

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 


 

 

КОМЕНТИРАЙ