Светът полудя: Предлагат танк под наем като лимузина ВИДЕО

  • 15.08.2019 9:20 /
  • 1013 /
  • 0
Светът полудя: Предлагат танк под наем като лимузина ВИДЕО

На всяко британско парти вече може да бъде наета не само лимузина, но и истински танк. Със сигурност, военната машина ще направи незаличимо впечатление на всички гости и свидетели на случващото се. В същото време местните разпоредби за движение не забраняват движение на танк по обществените пътища.

Tank Limo е първият и единствен в света танк, който може да бъде нает. Автор на проекта е Ник Мийд.  Британецът започва работа с танкове преди 30 години, когато самият той има два екземпляра.

Той възстановява единия за себе си, а другия пуска за продажба. Плановете му обаче се променили, когато една група приятели го помолила да наемат танк за един ден. Тогава на Ник Мийд му дошла на ум тази бизнес идея.

Танк стреля по джип Hummer, ето какво се случи (ВИДЕО)

Технически 17,5-тонният Tank Limo може да достигне скорост до 56 км / ч, но за пътуване по обществени пътища му е разрешена максимална скорост от 32 км / ч с гумени ленти. Машината е дълга 6,71 метра и широка 2,44 метра, като тя е много по-маневрена от много класически лимузини поради факта, че може да се завърти на мястото си.

Вижте как скъпото купе Bentley бе превърнато в танк (СНИМКИ/ВИДЕО)

Инцидент с негово участие се случил само веднъж, когато танкът случайно повреди страничното огледало на микробус Ford на една от улиците в Лондон. Да се повози човек на такова бронирано превозно средство струва 1600 паунда  или почти 2 хиляди долара. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ