Свещеник впечатлява всички със своя автомобил СНИМКИ

  • 05.08.2023 9:50 /
  • 14007 /
  • 2
Свещеник впечатлява всички със своя автомобил СНИМКИ

В Уфа столицата на Република Башкирия, част от Руската Федерация, е забелязана кола с екстериор, който е доста необичаен за този клас автомобили, съобщават световните издания.

Върху купето на Porsche Panamera 4 е залепено копие на една от най-известните картини (стенописи) в света - "Тайната вечеря" на Леонардо да Винчи.

Още преди да стане известно, че Panamera се управлява от свещеник, по-точно пастор на петдесятната протестантска църква, местните хора с удивителна прозорливост са нарекли колата „богоугодна спортна кола“.

Според информацията, автомобилът е собственост на фирма, която се занимава със строителство, животновъдство, ремонт на автомобили и други неща.

Заснеха на ВИДЕО как се крадат за около 90 секунди автомобили Toyota/Lexus

Фирмата е регистрирана на съпругата на пастора, чието име медиите не съобщават. Но се знае, че за колата със знаковата за всички християни картина има около стотина глоби за превишаване на разрешената скорост с 20-40 км / ч и 40-60 км / ч, има дори и глоби за превишаване на скоростта с 80 км/ч.

Журналисти са успяли да се доберат до божия служител, но той се е оказал лаконичен. Пасторът казал, че колата е закупена през 2020 г. за 9 милиона рубли (около 86 хил. евро) и отначало съпругата му я е карала.

И когато самият той започнал да я шофира, реших да персонализирам колата за себе си, като похарчил 200 хиляди рубли (около 1920 евро) за поставянето на репродукцията на Тайната вечеря.

Шварценегер кара необичаен автомобил на 76-ия си рожден ден СНИМКИ

Известно е, че фирмата, зад която е регистрирана колата, има големи финансови проблеми. Миналата година съдът наложил забрана за извършване на регистрационни действия по автомобила, тоест забранено е да се продава и пререгистрира. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!



 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • све
    05.08.2023 11:12
    Дано измисления бог го накаже :)
  • Попът
    06.08.2023 13:55
    е събрал пари от бабите за свещи и горният е преценил че е богоугодно да се вози попът в такъв автомобил