Първо ВИДЕО на новия кросоувър Hyundai Santa Fe

  • 18.04.2023 10:14 /
  • 2548 /
  • 0
Първо ВИДЕО на новия кросоувър Hyundai Santa Fe

Hyundai се подготвя за старта на продажбите на кросоувъра Santa Fe от пето поколение. Ново шпионско видео бе заснето на обществените пътища, по които в момента автомобилът преминава изпитания. 

Премиерата на новата кола трябва да се състои до 2023 година. Въпреки плътния камуфлаж, основните промени по външността на автомобила са видими. Това са почти плоския таван и квадратния силует на кросоувъра. 

Също се вижда, че фаровете и дневните светлини на новата кола са поставени в един блок - оптика "на много етажи" няма да има, както бе модерно до съвсем скоро. 

Задната част е покрита с камуфлаж така, както и предната. Стоповете са разположени ниско - по-ниско от обичайното. Вероятно, това е уловка, за да се скрие тяхното истинско местоположение, макар че Hyundai вече е известен със своите експерименти в дизайна. 

Автомобилният производител също е маскирал интериора на кросоувъра. На разпространени по-рано шпионски снимки се вижда, че колата ще има един монолитен пане с монитори и мултимедийна система. Изглежда, че селекторът на скоростите ще бъде преместен на кормилната колонка. 

Към момента информация за двигателите не се съобщава. Но се вижда, че прототипът има ауспуси. Тоест, под капака се крие двигател с вътрешно горене. Отчитайки това, че компанията е прекратила разработването на нови ДВГ, то това ще е един от вече познатите ни мотори. Не е изклчено колата да има и хибридна версия. 

КОМЕНТИРАЙ