Превърнаха най-малкия Suzuki в удивителен всъдеход за спецчастите СНИМКИ

  • 06.01.2024 12:50 /
  • 5796 /
  • 3
Превърнаха най-малкия Suzuki в удивителен всъдеход за спецчастите СНИМКИ

След като друго японско тунинг ателие Damd превърна кей-кара Suzuki Hustler в малка имитация на Jeep, компанията Vrarva показа своя собствена версия на „градската кола за спецчастите“ - Vrarva IO.

Отпред Hustler Vrarva запазва решетката, но има леко обновена броня и персонализиран капак с ъглови издатини над кръглите фарове.

Задната част има подобно покритие с пластмасови добавки на вратата на багажника и бронята.

Вижте какъв трик използват пешеходците в тези страни, за да се избягват инциденти СНИМКИ

Серийният Suzuki Hustler дори от завода идва с небоядисана пластмаса в кросоувър стил, но Vrarva увеличава това още повече. Това е особено забележимо в профила, благодарение на дебелите фланци на калниците и защитната лента на вратите.

Известен шик добавят нови 15-инчови джанти с гуми Toyo Open Country, чийто протектор осигурява подобрено сцепление на хлъзгави повърхности. И това е приятен фактор за екстремен офроуд. А повдигнатото окачване загатва за всъдеходните качества на автомобила.

Vrarva IO е базиран на второто поколение Suzuki Hustler Hybrid G ​​​​2WD с познатия трицилиндров двигател с турбокомпресор с обем 658 кубика. Мощността се изпраща към предните колела чрез CVT автоматична скоростна кутия.

Показаха на ВИДЕО как работи автопилотът в електромобила Xiaomi SU7 ВИДЕО

Що се отнася до цената на модернизацията, тя не е толкова висока. Vrarva IO е на цена от $17 362, но не това го спира да се разпространи по света: както при повечето кей автомобили, Hustler е ограничен до японския пазар. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 


 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Христо Гарвалов
    06.01.2024 14:20
    Жалко,че е ограничен пазарът му.Вярвам,че изтърва много купувачи,заради ограниченията...
  • Иван
    08.01.2024 18:07
    Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio
  • маскировка
    09.01.2024 12:17
    Това е точно за спецчастите! Не ония ХАМЪРИ, които ползват американците.....