Катаджии спряха в Горубляне все още несъществуващ Мерцедес СНИМКИ

  • 08.08.2019 13:22 /
  • 20373 /
  • 1
Катаджии спряха в Горубляне все още несъществуващ Мерцедес СНИМКИ

Катаджии, патрулиращи в софийския квартал „Горубляне“, спряха за проверка маскиран прототип на новото поколение лимузини „Мерцедес“ S класа, което, оказа се, се тества тайно в България.

За куриозната ситуация, разиграла се на 7 август около 15 часа, съобщи специализирания сайт „Аутобилд“, където публикуваха снимки от полицейската проверка на невижданото досега по пътищата луксозно немско возило.

Баровската лимузина, която ще бъде пусната в официална продажба през пролетта на 2020 г., очевидно се е сторила прекалено съмнителна на катаджиите не само заради маскировъчното покритие, а и заради немските регистрационни табели и силно затъмнени стъкла, характерни за мастити гангстери.

На пътният полицай в Горубляне едва ли му се вярва, че е сред първите "простосмъртни", видели прототипа на лимузината от новото поколение "Мерцедес" S класа, тествана в София

Според „Аутобилд“, прототипът на новата S класа вероятно е в България за изпитания на системите в кокпита на някоя от компаниите поддоставчици на автомобилния завод Daimler у нас (вероятно Visteon). Припомняме, че друг маскиран прототип, на последната А-класа, също беше забелязан с камуфлаж в София малко преди пускането на модела на пазара.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Deviant
    09.08.2021 17:52
    Само къде видяхте пътни полицаи не разбрах.