Ето кои зодии не трябва да сядат зад волана, те са най-лошите шофьори

  • 16.09.2019 8:30 /
  • 26081 /
  • 0
Ето кои зодии не трябва да сядат зад волана, те са най-лошите шофьори

Едни шофьори винаги карат внимателни, никога не превишават скоростта, пропускат пешеходците на зебрите, и просто спазват всичките правила за движение по пътищата. 

Други, напротив, карат твърдебързо или твърде бавно, разговаря по телефона или пишат съобщения, докато шофира, не дават мигачи, заемат на паркинга едновременно две парко места и правят ще куп нарушения, правейки живота труден за останалите шофьори. 

И както се оказа, може да се разбере, дали човек ще бъде добър или лош шофьор, само разбирайки неговия зодиакален знак. 

Затова сега ще ви разкажем за три знака на зодияка, които са най-лошите сред лошите шофьори. 

Близнаци - не могат да се концентрират 

Възторжените и живи близнаци са пълни с енергия и, ако те дълго време са седели зад волана, те се изморяват, започват да се разсейват и именно по тази причина често възнивкат проблеми. 

Затовае най-добре те да пътуват с голям брой почивки, за да може да си почиват и отново да фокусират вниманието си върху пътя. 

Близнаците са едни от онези шофьори, които леко заспиват зад волана. При това те са крайно разговорливи и може да изговорят стотици думи в минута. Ако те са пътници, то техните истории ще пречат на шофьора, а ако те карат колата, то може да забравят, че трябва да се гледа пътя и ще катастрофират.   

Везни - нерешителност

Везните са добре известни със своя любящ и топъл характер, но по време на шофиране това може да е проблем. 

Представителите на тази зодия са известни със своите колебания и нерешителност,които може да побъркат другите шофьори, при това непреднамерено. 

Везните могат да са главни виновници за катастрофата. Те са безкористни шофьори, затова няма да се сърдят, ако някой им отнеме предимство, не им даде да се престроят в другата лента или заеме мястото им на паркинга.

Овен това, везните твърде често спират, не се решават да изпреварят, а когато все пак се решат на изпреварване, то може вече да е късно. 

Овен - най-лошият шофьор от всичките зодии 

Овните са много импулсивни и енергични. Тези черти на техния характер се дублират със стила им на каране. 

В 90% от случаите те ще се втурват напред дори на жълт светофар, въпреки това, че след жълтото трябва да светне червено. 

Овните са въобще не уважават спирачката, затова пък педала на газта те владеят с пълна сила което им позволява да си вдигат яко адреналина. 

Освен това хиперактивния Овен ненавижда да седи в задръствания и в този момент губи всякакво самообладание.

А най-главното и ужасно нещо е, че представителите на тази зодия винаги са убедени, че те постъпват правилно, макар и в много случаи да не е така. 

Искате да научавате най-интересното и най-новото от света на автомобилите? Харесва ви да четете съвети за вашата кола или да се наслаждавате на ретро кадри от автомобилната история? Тогава ни харесайте във Фейсбук! 

 

КОМЕНТИРАЙ