Ето какво издава цветът на колата за характера на собственика

  • 18.06.2023 9:50 /
  • 11696 /
  • 1
Ето какво издава цветът на колата за характера на собственика

Без мистика и езотерика, само наука. Важния въпрос, какво казва цветът на колата за собственика, ще опишем не с думите на някакви неизвестни хора, а на професори и доктори на науките.

За това ще ни помогне Марси Купърман, професор по теория на цветовете в нюйоркското дизайнерско студио Parsons The New School of Design. Докторът по психология Сали Августин, консултант за много известни марки. И консултантът по цветовата гама Леатрис Айземан, която помага на звездите от шоубизнеса да оформят имиджа си.

Всички заедно те са стигнали до едно заключение - цветът на автомобила характеризира собственика на автомобила по определен начин. А как точно, прочетете нататък.

Червен цвят на колата

Хората, които съзнателно избират червени коли, обикновено са общителни, импулсивни, весели и агресивни. Те са амбициозни, решени да постигнат целите си и искат да живеят пълноценно.

Обичат да бъдат в центъра на вниманието, участват в активни спорове и се смятат за лидери. С червения цвят на колата те показват на света, че заслужават внимание.

Сив цвят на автомобила

Диаметрално противоположен на гореописания тип. Шофьорите на сиви коли не обичат да изпъкват. Те са консервативни, привърженици на традициите и балансираните решения.

Те обичат постоянството, държат се достойно, спокойно и очакват същото поведение от другите. Не се интересуват от статуса, считайки такива неща за дреболии. Те се грижат за природата, внимателни са и са готови на компромиси.

Човек, който избира сив цвят на колата, обикновено е много практичен и прагматичен.

Сребрист цвят на автомобила

Сребристият е съвсем различен цвят от сивия. За любителите на сребристото статусът и престижът са важно нещо. Ако харесвате сребристия цвят, вие сте практични, активни, изобретателни, умни и имате добър вкус.

Този пикап е превърнат в звяр на 6 колела и е готов за Апокалипсиса СНИМКИ

В крайна сметка сребристото идеално маскира мръсотията в случаите, когато нямате време да приведете колата в порядък поради активен начин на живот. Привържениците на този цвят са от типа хора, които ценят елегантността с малко блясък.

Син цвят на колата

Синият цвят е особен, защото неговите ценители са хора с изострено чувство за справедливост и съпричастност. В същото време те са верни, оптимистични, лесно понасят стреса и са устойчиви на ударите на съдбата.  Добри семейни мъже, честни и ценят искреността.

Зелен цвят на колата

Любителите на зеленото имат една прекрасна черта - имат отлично самочувствие и пълно пренебрежение към мнението на другите хора за себе си. Въпреки това те са мили, търпеливи, миролюбиви и често не могат да казват „не“.

Поради това те често са използвани от другите поради факта, че наистина са готови да помогнат на всеки, който поиска.

Зеленият цвят, според експерти, е най-балансиран и естествен. Колкото по-тъмно зелено харесва човек, толкова повече може да се разчита на него. Той едва ли ще ви предаде, измами или разочарова.

Кафяв цвят на автомобила

Почитателите на всички нюанси на кафявото искат да стоят здраво стъпили на земята и не се страхуват от бъдещето.

Трудно понасят промените, не обичат много изненадите и предпочитат да знаят, вместо да предполагат. Те не преследват специална естетика и комфорт, основното за тях е практичност, надеждност, икономичност и изгода.

Жълт цвят на колата

Жълтото е цветът на радостта и щастието. За да сте любители на този цвят, трябва да можете да виждате положителното във всичко и да се чувствате късметлия и щастлив човек. 

Новата Lada Aura попадна в куриозна ситуация на международен форум ВИДЕО

Човек, който избира жълто, знае, че привлича вниманието и не се стеснява от това. Той е весел и има добро чувство за хумор.

Черен цвят на автомобила

Черното е цветът на властта и силата. Увереност в себе си и в утрешния ден. Цветът на статуса и имиджа. Лош от гледна точка на поддържането на колата чиста. Визуално смазва някои детайли от дизайна на автомобила, така че черното рядко се използва за демонстрация на експонати на автомобилни изложения.

Но ако се направи съзнателен избор в полза на черния цвят на автомобила, тогава вие сте достоен и привлекателен човек без външна помпозност. Вие сте извън времето, модата и тенденциите. Защото вие формирате същите тези тенденции.

Бял/светло бежов цвят на автомобила

Много светлите цветове се свързват с чистота, свежест и невинност. А собствениците на такива коли определено са привърженици на чистотата. И буквално, и преносно. Те са перфекционисти, имат вкус, елегантни, стилни и уверени в себе си.

Ред при тях ще има навсякъде - и в колата, и в апартамента, и в живота. Хаосът и объркването ще бъдат стресиращи за тях.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • На ен
    18.06.2023 16:39
    На мен колите до сега са ми били сиви. Но не е като да съм избирал обстойно. Казаха ми на склад има кафява и сива. Избрах сивата. Няма да карам Ла.но