Bugatti представи интериора на Bolide СНИМКИ

  • 28.11.2023 12:40 /
  • 1477 /
  • 1
Bugatti представи интериора на Bolide СНИМКИ

Bugatti разпространи първите изображение на финалната версия на интериора на предназначеният за употреба единствено и само на състезателна писта или затворен маршрут модел Bolide, който марката анонсира през октомври 2020 година, пише ауто пресс нет.

От Bugatti акцентират върху това, че кокпитът на Bolide е разработен по специален начин, като в неговата конфигурация са били използвани компютърни програми за 3D симулации с последващо 3D принтиране, в това число и за създаването на уникалният волан на пистовия автомобил.

"Подобна техника позволи на специалистите на Bugatti точно да моделират волана с всичките му технологични компоненти и подсистеми", казват от Bugatti. "Използвайки този иновативен процес, екипът успя да симулира всяка функция и различните повърхности на волана – включително множеството сложни структури, взаимодействия и точки на допир – използвайки само многоъгълни мрежи".

От Bugatti акцентират също така и върху това, че горният похват е довел до сериозно съкращаване на времето за разработка и оптимизация на елементите, като промени и подобрения са били извършвани в реално време на базата на обратна връзка от тестовите пилоти на компанията.

По отношение на седалките на Bolide, от Bugatti споделят, че те ще бъдат налични в четири основни размера, както и в допълнителен, конфигуриран специално според тялото на собственика си. Клиентите имат възможност да избират между няколко основни материала като тапицерия, в това число естествена кожа, Alcantara, Napa и други.

BUGATTI BOLIDE тежи едва 1240 килограма, а максималната мощност на осемлитровият, W-образен, 16-цилиндров двигател е 1850 конски сили. От компанията коментират, че представянето на автомобила е сравнимо с това на болидите от Формула 1, а максималната му скорост на движение е доста над 500 км/ч. 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Vika
    23.11.2023 22:55
    Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук----- https://paply.org/ketobg