Бизнес седан повтори зашеметяваща каскада от филма "Бързи и яростни" (ВИДЕО)

  • 12.06.2019 10:20 /
  • 1686 /
  • 1
Бизнес седан повтори зашеметяваща каскада от филма "Бързи и яростни" (ВИДЕО)

Автомобилната марка Genesis напълно се отдели от Hyundai и започна да променя приоритетите. Ако по-рано важни за бренда бяха визията показваща статуса, както и лукс на цена, която е по-достъпна от тази на конкурентите, то сега новите модели на марката стават все по-оринтирани към уменията на колата на пътя.

Genesis G70 се стреми да е конкуренция на BMW Серия 3, бизнес седаните на Audi и Cadillac. В новия рекламен видеоклип от Genesis, един от цяла бъдеща серия, G70 изпълнява трик, които обикновено не се прави на такива автомобили. Сякаш всичко се случва като във филма.

Уникално зрелище: BMW Е30 срещу бензиновоз в страхотен дрифт (ВИДЕО)

Състезателят и бивш водещ на американската версия на Top Gear Танър Фауст повтори каскада от филмовата поредица „Бързи и яростни“ - обръщане под полуремаркето на камион. Първоначално Genesis G70 се движи на заден ход, след това се завърта на 180 градуса и преминава точно между колелата на движещия се камион.

Вижте кой побеждава в битката между Mercedes-AMG G63 и Suzuki Jimny (ВИДЕО)

Сценаристите на трика твърдят, че основната трудност е била да поставят 4.7-метровият седан в пространството под платформата, което е само два метра по-дълго от самия автомобил. Между покрива на колата и контейнера също имало малко пространство, но то е постоянна величина. В бъдещите епизоди авторите обещават да повторят някои сцени от други известни филми. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • taka e
    13.06.2019 14:18
    Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !https://bit.ly/2HKWzdH