Уникално зрелище: BMW Е30 срещу бензиновоз в страхотен дрифт (ВИДЕО)

  • 11.05.2019 9:50 /
  • 2167 /
  • 1
Уникално зрелище:  BMW Е30 срещу бензиновоз в страхотен дрифт (ВИДЕО)

Дрифтът с камион представлява ефектно зрелище, а пък ако машината е бензиновоз с огромна цистерна, триосен и с тръби ... Но това не е всичко. Най-интересното е, че организаторите на яркото събитие са решили още повече да „загреят” публиката и са подготвили интересен спаринг партньор за камиона - популярния BMW E30. Излишно е да се казва вероятно, че конкретният автомобил е чест участник в дрифт състезания, но как ли ще се представи камионът?

Разбира се, по отношение на скоростта и броя на направените пируети, BMW E30 се оказа водещ. Но по отношение на зрелищността, без съмнение, победител е бензиновозът на триосно шаси IVECO TurboStar. Машината е с 6x2 колела. Колелата на задвижващата ос са преоборудвани, докато задната ос е повдигната, за да направи камиона по-маневрен.

Вижте яростната дрифт битка между Камаз и Mazda RX-8 (ВИДЕО)

Въпреки масата и високия център на тежестта, бензиновозът преминава бясно виражите, изхвърляйки облаци дим - черни от вертикални тръби, и синкаво-бели под гумите.

Като в "Бързи и яростни": Чуйте рева на двигателя и вижте зашеметяващия дрифт на Lexus LC 500 в многоетажен паркинг (ВИДЕО)

Интересно е, че съперниците в дрифта от различни категории по тегло са пускатн почти по едно и също време. BMW E30 - от 1982 до 1994 г., а камион IVECO TurboStar - от 1983 до 1993 година. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • uiua
    11.05.2019 12:15
    Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !Нужен е минимален депозит от 10 евро ,ако си стиснат нямаш шанс !https://bit.ly/2vGdh7g