5 коли от Азия и една от САЩ, които е по-добре да избягвате

  • 28.05.2024 10:00 /
  • 6256 /
  • 0
5 коли от Азия и една от САЩ, които е по-добре да избягвате

В ерата на глобализацията, когато пазарът е изпълнен с разнообразни модели автомобили от цял свят, е доста трудно да се направи правилният избор. Трябва да се вземе предвид не само репутацията на производителя, но и общите характеристики на превозното средство.

Азия се отличава с производството на автомобили, но не всички азиатски модели автомобили са надеждни. GO сподели селекция от тези, които трябва да се избягват.

Авторитетните азиатски производители като Toyota, Nissan и Kia са известни със своята надеждност и атрактивна цена. Но не всички техни модели са с еднакво качество.

Nissan Versa

Ранните версии на Nissan Versa имаха проблеми с трансмисията. Това изискваше скъпи ремонти и доведе до лоша репутация.

Освен това експертите имаха опасения относно цялостното качество на интериора и комфорта при шофиране.

Mitsubishi Mirage

Този автомобил е доста популярен поради своята достъпност и икономия на гориво, но не е най-добрият по отношение на производителността, управлението и качеството на интериора.

Експертите отбелязват и недостатъчната мощност на двигателя и критикуват динамиката на шофиране на автомобила.

Kia Rio

Моделите на Kia постоянно се включват в списъците на най-опасните автомобили за шофиране. Затова експертите призовават да не рискувате здравето си и да изберете други седани.

Toyota bZ4X

Първият опит на Toyota за пробив на пазара на изцяло електрическит автомобили не оправда очакванията. bZ4X е критикуван за това, че моделът отстъпва на конкурентите по отношение на пробега и лекотата на презареждане.

Suzuki Grand Vitara

Преди Suzuki да спре да продава автомобили в САЩ, Grand Vitara беше критикуван за икономия на гориво, остарял интериорен дизайн и лошо цялостно представяне.

И сега, поради излизането от пазара, достъпът до резервни части и сервиз стана по-труден.

Jeep Grand Cherokee 4XE

През 2023 г. Jeep се опита да създаде plug-in хибридна версия на любимия Grand Cherokee, но резултатът разочарова автомобилните ентусиасти.

Амбициозната цена на модела не е съобразена с производителността на хибридната система. Той е известен със своите груби преходи и ограничен пробег на шофиране само на електричество.

КОМЕНТИРАЙ