Уникално ВИДЕО: Шофьор унищожи новата си кола в безобидна ситуация

 • 17.05.2020 10:20 /
 • 33171 /
 • 3
Уникално ВИДЕО: Шофьор унищожи новата си кола в безобидна ситуация

Снизходителната фраза на опитни шофьори "по-лесно, отколкото в празен паркинг" не е толкова безспорна, ако се вярва на някои видеоклипове, които понякога се срещат в мрежата.

Дори в абсолютно свободно пространство, някои водачи понякога успяват да си създадат неприятности и да извършат най-невероятни произшествия, като могат например да превърнат обичайния вход на подземния паркинг в опасна мисия.

Героят на поредната подобна комедия от грешки, достойна дори за Мистър Бийн, този път е швейцарски шофьор, който успял само за няколко секунди да превърне чисто новия си VW Passat в смачкани ламарини. И всичко това - без превишаване на скоростта, без челни сблъсъци или завъртане на пътя. Просто се опитал да влезе в паркинга.

Опит за паркиране накара цялата мрежа да онемее ВИДЕО

От видеото ясно се вижда, че в началото водачът е карал прекалено бързо за такова тясно място, както и твърде силно е извил волана, завивайки вдясно. Не е изненадващо, че в крайна сметка той не успява да влезе правилно в завоя и помлял първо предната дясна част на автомобила си, а след това и лявата. 

След това очевидно той изпада в паника и започва да прави грешка след грешка: отнася терминала за заплащане, разбил бариерата, отново разбил дясната страна на колата.

Уникално женско паркиране накара цялата мрежа да онемее (ВИДЕО)

След това започнал да натиска всички педали подред и да завърта волана във всички посоки, докато не смачкал цялата лява страна на корпуса и накрая успял да влезев паркинга. Между другото, без да плати таксата./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • obektiven
  17.05.2020 12:19
  Изключителен некадърник.
 • Владислав
  18.05.2020 21:17
  Правилно са казали хората," шофьор е призвание и талант " Като пеенето ,рисуването и свиренето.Колкото и опит да имаш ,колкото и да се учиш ,не ти ли идва от вътре не става !
 • Вашето име
  19.05.2020 12:40
  Това е женска бе!