Новата специална версия на мотоциклет "Урал" изуми американците ВИДЕО

  • 14.01.2021 9:50 /
  • 4798 /
  • 0
Новата специална версия на мотоциклет "Урал" изуми американците ВИДЕО

Новата специална версия на руския мотоциклет "Урал" - модификацията Gear Up GEO е изумила и възхитила експертите от американския сайт Cycle World.

Специалистите от медията нарича разработчиците на Ural Gear Up GEO "доста луди в един положителен смисъл", тъй като почти никой не продава мотоциклети с кош през 2021 година. Ограничената серия на „Урал“ изглежда сякаш „мотоциклетът е разработен от дизайнера на Gucci Том Форд, за да може Долф Лундгрен да отиде в московска дискотека“.

Ural Gear Up GEO е офроуд специална версия на руския мотоциклет, който е получил регулируеми амортисьори от британската компания Nitron, немски гуми Heidenau, италианска изпускателна система GPR, допълнителни фарове, високо предно стъкло, по-удобна седалка, вместим резервоар за гориво, двоен USB слот и цял комплекс от защитни арки.

Уникален тунинг превърна мотоциклет Урал в истинско произведение на изкуството в САЩ (СНИМКИ)

Не по-малко американците са шокирани от цената: Ural Gear Up GEO струва 27 хиляди долара в САЩ, тоест старомодният руски мотоциклет с двигател с мощност от 41 конски сили е по-скъп от новите кросоувъри Toyota RAV4 или Honda CR-V. Не е лесно да се намери аналог сред мотоциклетите: Най-близо до тази цена е супермотоциклетът Honda CBR1000RR-R Fireblade SP с мощност от 218 конски сили.

И все пак, според американските специалисти, "Урал" е не само харизматичен, но и се отличава с практичност: в мотоциклета с кош има място за цялото семейство, пътуващите могат да си вземат и запаси от продукти, а проходимостта на Gear Up GEO е просто изключителна.

В САЩ представиха новия изумителен мотоциклет Урал за пикници СНИМКИ

Американските медии не се съмняват, че серията от двадесет екземпляра GEO на Ural Gear Up бързо ще бъде разпродадена, въпреки високата цена, защото "има достатъчно хора по света, които да разработват и да купуват такива мотоциклети". /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ