В САЩ представиха новия изумителен мотоциклет Урал за пикници СНИМКИ

  • 20.09.2020 8:50 /
  • 4694 /
  • 1
В САЩ представиха новия изумителен мотоциклет Урал за пикници СНИМКИ

Ирбитският мотоциклетен завод, произвеждащ и известен със своите "Урал", е представил нова версия на мотоциклета с кош Ural Gear Up - той е създаден е за любителите на съвместни излети сред природата и носи името Weekender SEсъобщават световните издания.

Новият мотоциклет се отличава с ярки цветове и възможност за инсталиране на допълнителен багажник. За разлика от другите Урал, които получават избледнели или блатисти корпусни тонове, Weekender SE е боядисан в ярки празнични цветове.Цветовата схема е двуцветна - наситено червено, жълто или зелено в комбинация с невинно бяло.

Мотоциклетът е предназначен за трима души (единият от тях ще се разположи в коша), оборудван е със заден багажник, където могат да бъдат поставени различни вещи, храна или пакет дърва за огрев и да ги закрепите с придържаща мрежа. Вместо багажник можете да се инсталира и приспособление за транспортиране на два велосипеда.

Ural Weekender има задвижване на едното колело, допълнителен фар, монтиран на тръбната хромирана броня на страничния кош и резервно колело. Освен това някои от частите са покрити с хром.

Уникален тунинг превърна мотоциклет Урал в истинско произведение на изкуството в САЩ (СНИМКИ)

Мотоциклетът се задвижва от двуцилиндров 750-кубиков опозитен двигател с въздушно охлаждане с мощност от 41 к.с. собствено производство на Ирбитския мотоциклетен завод. Машината работи с 4-степенна скоростна кутия.

В САЩ Ural Weekender SE се продава за 21 079 долара. Не се планира да се предлага този вариант на други пазари. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Боклук свири
    22.09.2020 16:39
    на поляна!