Вижте шпионски СНИМКИ на новия разкошен седан на Hyundai

  • 27.10.2019 10:20 /
  • 3711 /
  • 0
Вижте шпионски СНИМКИ на новия разкошен седан на Hyundai

В мрежата публикуваха нови фотографии на очаквания южнокорейския седан Hyundai Grandeur. Съдейки по снимките, автомобилът ще получи радикални промени както в екстериора, така и в интериора.

Както информира Motor, предницата на седана ще бъде напълно различна и няма да има нищо общо с настоящото поколение на Grandeur. Фаровете ще бъдат комбинирани с решетката на радиатора, а самият "нос" ще стане почти плосък, без почти никакви изпъкнали части. Едно от най-необичайните решения ще бъдат дневните светлини с форма на диамант, които са интегрирани в решетката на радиатора.

В задната част на корпуса се появява обемна линия на стоп сигнала, която ще свързва светлините помежду си. Това решение е приложено в настоящото поколение, но на новия седан лентата ще стане много по-тънка, а самите светлини ще получат по-плавни линии. В допълнение, сега свързващият елемент няма да съвпада с корпуса а по-скоро ще „стърчи“.

Hyundai представи новото поколение на популярния кросоувър Creta (СНИМКИ)

В интериора се е подобрил значително не само дизайнът, но и качеството на материалите. Елементите на управлението на многофункционалния волан ще станат хромирани, ще се появят и много елементи, облечени с кожа. Например, салонът на екземпляра, чиито фотографии са се оказали на разположение на Top Rider, е декориран в два нюанса на бежово с черни елементи, което прави седана по-подобен на флагманските модели Genesis, отколкото на сегашния Grandeur.

Официално: Ето какъв ще е новият Hyundai i10 СНИМКИ

В гамата на двигателите се очаква съществуващият 2,4-литров бензинов двигател да бъде заменен с 2,5-литров агрегат  SmartStream с мощност от 194 конски сили, а към него ще бъде предложена осемстепенна автоматична трансмисия. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ