Hyundai представи новото поколение на популярния кросоувър Creta (СНИМКИ)

  • 17.04.2019 11:20 /
  • 9212 /
  • 0
Hyundai представи новото поколение на популярния кросоувър Creta (СНИМКИ)

Едва ли са били много хората, които са очаквали компанията Hyundai да изненада с ново поколение на модела Creta . В Шанхай, обаче, на международното автомобилно изложение южнокорейската фирма представи новия кросоувър. Всъщност, предишният автомобил на модела е вече на пет години, така че следващото поколение се появи съвсем навреме.

Това, което веднага прави впечатление, е ярко запомнящият се дизайн на новия Hyundai Creta. Обърнете внимание на оригиналната многостепенна оптика, която се превърна във фирмен елемент на кросоувърите на Hyundai.

Интересно е, че по подобен начин са изградени и задните светлини. Благодарение на това компактният кросоувър ще бъде лесно разпознаваем в потока от всички страни. В профил, между другото, е забележима е приемствеността на поколенията - може би единственият начин да се разпознае старата Creta в новия автомобил.

Фотошпиони заснеха новото поколение на Hyundai Sonata без камуфлаж (СНИМКИ)

Трябва да се отбележи, че кросоувърът явно има увеличен просвет, който е забележим дори на фона на увеличените размери. Според информация от китайски издания, Hyundai Creta е станал с 30 мм по-дълъг. В същото време междуосието на автомобила се увеличава с 20 мм. Ширината на кросоувъра се увеличава само с 10 мм, а височината му, напротив, намалява с 7 мм.

Екстремен тест на големия кросовър Hyundai Palisade в условията на полярна зима (ВИДЕО)

Интериорът на Hyundai Creta 2020 също изненадва приятно. В салона се появява огромен екран на мултимедийната система. Най-вероятно той има вертикална ориентация, но едва ли изображението се излъчва на цялата височина височина на панела. Вероятно част от работната повърхност е поставена под сензорите, разположени под екрана.

Техническите подробности за новия Hyundai Creta все още не са разкрити. Между другото, новото поколение беше представено под името Hyundai ix25 - така се нарича автомобилът в Китай. По-рано местната версия не се различаваше от глобалната. Дали новата Крета ще стигне до световния пазар в същия вид - ще разберем по-късно. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ