Официално: Ето какъв ще е новият Hyundai i10 СНИМКИ

  • 06.09.2019 10:20 /
  • 1883 /
  • 0
Официално: Ето какъв ще е новият Hyundai i10 СНИМКИ

Третото поколение на Hyundai i10 си остава хечбек, въпреки че имаше някои информации за преминаването към класа на субкомпактните кросоувъри.

Като стил корейският градски автомобил не отстъпва на европейските подобни машини, а по отношение на оборудването може да предлага и повече. Ако купувачът, разбира се, няма да спести пари за допълнителни опции.

Външността и интериорът на компактната кола са напълно нови, но размерите почти не са се променили: Hyundai i10 е с дължина 3,67 метра с междуосие 2,42 метра - също като предшественика му. Моделът добавя ширина и височина с няколко сантиметра. Обемът на багажника е 252 литра.



Салонът на градската кола е изменен към по-добро, дизайнът се е променил малко. Мултимедийната система с 8-инчов екран ви позволява да свържете вашия смартфон с помощта на Apple CarPlay и Android Auto.

Пенсионер създаде стилен електромобил на цената на iPhone ВИДЕО

Освен това вече можете да управлявате дистанционно някои функции от вашия смартфон, например заключване на врати и климатичен контрол.

Активисти вандали изпочупиха 40 автомобила за изложението във Франкфурт



Hyundai i10 е щедро оборудван със системи за безопасност: автоматично спиране и разпознаване на пешеходци, предпазване от излизане от лентата на движение, откриване на ограничения на скоростта и проследяване на умората на водача.

Гамата от двигатели на Hyundai i10 2020 включва литров трицилиндров двигател с 67 к.с. и 96 Nm, както и 1,2-литров двигател с мощност 84 к.с.. и 118 Nm. Ще се предлагат петстепенна роботизирана или класическа петстепенна механична трансмисия.



Публичната премиера на автомобила ще се състои на автомобилното изложение във Франкфурт след няколко дни. Стартът на продажбите в Европа е планиран за началото на следващата година. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ