Том Ханкс продава кемпера си, в който е живял по време на култовите си филми СНИМКИ

  • 23.07.2021 16:50 /
  • 2186 /
  • 3
Том Ханкс продава кемпера си, в който е живял по време на култовите си филми СНИМКИ

Звездата от "Форест Гъмп" и много други изключителни филми Том Ханкс е решил да продаде своя дом на колела Airstream 34 Excella от 1992 г. Актьорът е собственик на кемпера през последните 24 години и е обиколил с него цяла Америка.

Кемперът ще бъде продаден в средата на август в Калифорния и за него се очаква да бъдат платени от 150 до 250 хил. долара.

Като бонус новият собственик ще получи сувенири като чаша Apollo 13, подписана от самия Ханкс, както и от Гари Синиз, Бил Пакстън и Кевин Бейкън.

Домът на колела е използван не само за пътуване: Ханкс е живял в него по време на снимките на поне 18 филма - като се започне от "Безсъници в Сиатъл" през 1993 г., последван от "Аполо 13", "Форест Гъмп", "Хвани ме, ако можеш" и "Полярен експрес", завършвайки с "Кръгът", заснет през 2017 г.

Вижте какви коли са били в гаража на Силвестър Сталоун СНИМКИ

Интериорът на кемпера е проектиран от самия актьор и е изработен по поръчка от естествено дърво: инсталирана е мини кухня, спалня и баня.

Намерило се е и място за електрическа камина, климатик, диван, маса за хранене с няколко стола и много шкафове, в които Ханкс е съхранявал сувенири от различните си пътувания.

Продава се страхотният Mercedes на Елвис Пресли СНИМКИ

Ханкс също така е оставил своя автограф върху шкафчето до вратата и климатика, което добавя уникален щрих към интериора.

Домът на колела ще бъде продаден на търг на 13 август в Кармел, щата Калифорния, по време на аукциона Quail Lodge. Цялото обзавеждане е включено в цената на Airstream 34 Excella. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Георги Димитров
    23.07.2021 18:16
    Това си е каравана.Мобилен дом се превежда и като кемпер,но на снимките е хубава,голяма каравана
  • Hali Galli
    28.07.2021 9:54
    Да го купя, ама къде ще го карам и паркирам, БГ?
  • Shrek
    03.10.2021 11:14
    Само дето не е кемпер, а каравана!