Продава се страхотният Mercedes на Елвис Пресли СНИМКИ

  • 12.12.2020 9:50 /
  • 6580 /
  • 0
Продава се страхотният Mercedes на Елвис Пресли СНИМКИ

На аукциона Bring a Trailer в САЩ за продажба е обявен Mercedes-Benz 600 на легендарния американски певец Елвис Пресли. Началната цена на автомобила е 185 хиляди долара.

Елвис, разбира се, обичал най-много Кадилаците, но през 1970 г. решил да си купи Mercedes 600. При това не един, а цели два. След смъртта на световноизвестния музикант колата попаднала при негов приятел и известно време била изложена в музея на Елвис, а след това преминава от едни ръце в други.

Настоящият собственик е закупил Mercedes 600 през 2002 г. и го е ремонтирал - поставил е в ред въздушното окачване, изпускателната система и спирачките.

Продава се уникалното BMW на създателя на групата Boney M СНИМКИ

Колата е оборудвана с два климатика (отпред и отзад), електрически стъкла и хладилник. Навсякъде можете да видите логото TCB - така се e казвала групата на Елвис Пресли. Към автомобила е включен комплект специални чаши, поръчани от певеца.

Вижте какви коли са били в гаража на Силвестър Сталоун СНИМКИ

Mercedes 600 е оборудван с 6,3-литров двигател V8 с мощност от 250 к.с. от. и 4-степенна автоматична скоростна кутия, като е в състояние да развие 200 км / ч. Декларираният пробег на автомобила е 96 500 км. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ