Вижте какви коли са били в гаража на Силвестър Сталоун СНИМКИ

  • 07.11.2020 9:50 /
  • 6779 /
  • 0
Вижте какви коли са били в гаража на Силвестър Сталоун СНИМКИ

Може би си мислите, че корав мъж като Силвестър Сталоун трябва да има абсолютно специален вкус към автомобилите ... И наистина е така!

През десетилетията в гаража на Слай е имало много и разнообразни коли. Някои от тях се задържали там дълги години, а други пък световноизвестният актьор притежавал за няколко месеца. Днес ще се опитаме да си припомним най-интересните автомобили от автопарка на Силвестър Сталоун.

1. Volkswagen Phaeton

Холивудската звезда е закупил един от първите Phaeton - представителен автомобил, произвеждан от немската компания от 2002 до 2016 г.

През гаража на актьора са преминали огромен брой автомобили, но тази машина е останала в него дълго време и остава (съдейки по всичко) една от любимите коли на Силвестър и до днес.

2. Два автомобила Ferrari

Известно е, че в гаража на Силвестър Сталоун са останали поне два автомобила на Ферари. Журналисти няколко пъти са успявали да заснемат звездата в разкошен червен 599 GTB Fiorano от 2006 г. Освен това в колекцията на обичания актьор има черен 612 Scaglietti от същата италианска марка.

3. Bugatti Veyron

Сталоун не е пренебрегнал и много популярния Bugatti Veyron още преди няколко години. Актьорът се е появявал в тази кола доста често в миналото. Очевидно го е закупил с Арнолд Шварценегер.

4. Cadillac Escalade

Доскоро колекцията на Силвестър Сталоун включваше и такъв луксозен тунингован Escalade с удължен корпус и колела по поръчка. Колата, пълна с различни предимства, наскоро беше обявена за продажба. С малък пробег от 1 600 км, Сталоун е поискал 350 хиляди долара за автомобила.

Силвестър Сталоун продава уникалната си всъдеходна лимузина ВИДЕО

5. Hiboy

Един от най-интересните автомобили в колекцията на Силвестър може спокойно да се счита този хот род, който е построен на базата на Ford Dearborn Deuce от 1932 година. Изобилие от хром, черен корпус и "зверски" двигател с мощност 330 к.с.

6. Ford Mustang

Доскоро в колекцията на героя от многобройни екшън филми имаше и Mustang, който бе получил множество персонализирани подобрения. Колата, обаче, беше продадена с пробег от малко над 7 хиляди километра.

Интересното е, че точно такъв Ford Mustang има и в колекцията на друг известен актьор Арнолд Шварценегер.

Кои са автомобилите в колекцията на Арнолд Шварценегер (СНИМКИ)

7. Chevrolet Camaro

Един от "най-обикновените" автомобил и в колекцията на Слай е Camaro просто заради стандартите на приходите на холивудската звезда. Всъщност колата има голяма стойност. Дори само поради причината, че е юбилейната версия от ателието Hendrick Motorsports. Мощността на 8-цилиндровия му двигател е увеличена до 580 к.с./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ