Свада: Мъж заблъска с чук по кола, но си изпати жестоко ВИДЕО 18+

  • 28.03.2021 10:20 /
  • 15094 /
  • 1
Свада: Мъж заблъска с чук по кола, но си изпати жестоко ВИДЕО 18+

На улица в руския град Краснодар на собственика на частен дом не му е харесало, че шофьор на Hyundai е паркирал пред вратата му. Двамата не успели да разрешат въпроса по мирен начин - собственикът на дома разбил с чук страничното огледало на колата.

В момента, в който мъжът решил да заобиколи и да застане пред автомобила, шофьорът се задвижил с машината и смазал противника си във вратата, съобщават световните издания. Пострадалият е хоспитализиран в болницата. Той има наранявания с различна тежест.

Брутален бой на пътя между мотористи и шофьор шокира очевидците ВИДЕО 18+

Официалният представител на полицията в града Артем Коноваленко е заявил, че на местопроизшествието е пристигнала разследваща група. Тя е установила, че в ранния следобяд между 47-годишния шофьор, спрял колата си в близост до частния имот, и собственикът на споменатото жилище е имало словесен конфликт, който ескалирал в бой.

Впоследствие собственикът на къщата с чук счупил лявото странично огледало, докато самият шофьор връхлетял с автомобила си върху мъжа, повреждайки оградата, пояснил е още Коноваленко.

Водачът е обяснил на полицията, че уж в състояние на шок е объркал режима на скоростната кутия и неволно е прегазил другия мъж.

Разследването продължава.

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Бай Кузи с големите бузи
    28.03.2021 22:05
    Аз щях 2 пъти да объркам режима...