Брутален бой на пътя между мотористи и шофьор шокира очевидците ВИДЕО 18+

  • 29.01.2021 10:20 /
  • 12049 /
  • 5
Брутален бой на пътя между мотористи и шофьор шокира очевидците ВИДЕО 18+

Свирепо меле между мотористи и водач на автомобил, по средата на пътя в град Форт Майърс, в американския щат Флорида, бе запечатано от видеорегистратор.

Видеото показва как автомобилът, от който се записва инцидента, достига до кръстовище, където са застанали няколко мотоциклетисти, които вероятно се изчакват един друг, но в същото време затрудняват движението.

Шофьорът решава сам да създаде ред и започва да крещи на мотористите, използвайки няколко често срещани обиди. В същото време самият той също блокира кръстовището.

Това не се е харесало на момчетата и те са се ядосали, което е напълно очаквано. След това колата ускорява, за да избегне сблъсък с мотоциклетистите, които го следват. За лош късмет на шофьора, той е попаднал в задръстване и мъжете на мотоциклетите го атакуват веднага.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Фенове на филми за кунг-фу си спретнаха бой на пътя

На пътя е избухнал бой, други шофьори и очевидци са се опитали да го прекъснат, но без резултат. По-късно от полицията във Флорида са заявили, че по време на инцидента водачът на автомобила е бил бит с каска и гаечен ключ, след това свален на земята и ритан. 

Сега служителите на реда търсят банда мотоциклетисти, обявявайки награда за информация за тях в размер на $ 3 хиляди. Няколко души вече са били задържани, но това далеч не са всички, участвали в побоя.

Шофьор скочи на бой на пътя, но го очакваше шокираща изненада ВИДЕО

Полицията обаче не сваля вината и от потърпевшия, която всъщност сам е провокирал конфликта. Ако моторите наистина са „блокирали кръстовището и са възпрепятствали движението“, то тогава той е трябвало да се обади в полицията и да ги остави да се справят с тях.

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Много му станаха
    30.01.2021 18:07
    Иначе се видя как първите мотористчета изпопадаха като круши
  • Всъщност
    31.01.2021 19:52
    Те не му пречеха, не знам защо тръгна да се прави на катаджия-грубиян !
  • А бе
    01.02.2021 9:49
    Мотористите нападат първи. В това положение веднага си заключваш колата и включваш на първа скорост. Ако започнат да трошат тръгваш напред и се изтегляш от мястото. Имаше от къде да мине колата, в това число и през моторите.
  • Див Петел
    01.02.2021 12:43
    Да, първите мотористчета наистина ги повали, но му дойдоха множко и почнаха с палки, с гаечни ключове да го налагат. Автомобилиста беше на напълно прав, поне в този случай. Тия бяха някаква тайфа или банда.
  • Влад
    16.02.2021 20:28
    Търсил - намерил...