Слон яхна кола и стана страшно ВИДЕО

  • 31.10.2019 8:10 /
  • 17967 /
  • 0
Слон яхна кола и стана страшно ВИДЕО

Ръководството на сафари парковете винаги предупреждава посетителите, че трябва да спазват простите правила за безопасност, в частност, не трябва да се подават през прозорците на автомобилите, да не ускоряват и спират рязко колит, както и да не се задържат по-дълго на едно място - всичко това може да изплаши или да доведе до прекомерното любопитство от страна на животните. 

Така, за случилото се в националния сафари-парк Кхао Яй, безусловно, е виновен и заблелият се шофьор на автомобила. 

Колата известно време е била спряла на пътя, видимо, шофьорът се е опитал нещо да заснеме, когато към нея се приближил любопитен слон

Той известно време се е опитвал да разбере какво е това нещо пред него, но след това прекрачил колата и решил да полегне за известно време върху нея. 

При това намеренията на огромния слон са били изключително дружелюбни. 

Всичко е било заснето и с ужас коментирано от кола, която се е движила насреща на злощастния автомобил под слона. При това шофьорът на втората кола е трябвало да спре и да изчака преодоляването на създалата се ситуация с любвеобилния слон. 

Шофьорът на атакувания автомобил в един момент бавно тръгнал по-далеч от слон. Не е ясно колко души са се намирали в колата, но, за щастие, пострадали няма. 

На видеото се вижда, че автомобилът е понесъл щети от поздрава на слона: задното стъкло е било счупено, повредени са още каросерията и тавана. 

Служителите отбелязват, че 35-годишният слон Дуеа в преходния период между влажния и студения сезон винаги излиза на пътя, за да "приветства" туристите. 

Те съветват шофьорите да спират колите на около 30 метра от слона, да държат двигателя включен и да тръгнал леко назад, ако животното започне да се приближава към тях, защото намеренията му никога не са на 100% известни. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ