Мъж закара джипа си при водопад да го тества и ето какво се случи ВИДЕО

  • 10.03.2023 10:50 /
  • 5646 /
  • 1
Мъж закара джипа си при водопад да го тества и ето какво се случи ВИДЕО

Новият всъдеход Mahindra Scorpio N се превърна в абсолютен хит в Индия с дълги списъци на чакащи и хиляди предварителни поръчки. Популярният ютубър Арун Панвар реши да провери херметичността на своя Scorpio N и отиде с него под водопад.

Какво ли не се прави в името на милиони гледания и стотици хиляди лакове. Индийският автоблогър подкарал чисто новия си Mahindra Scorpio N под струите на водопада. Преди това той затворил панорамния люк, но това не помогнало да се избегнат големите проблеми.

Изненадващи и малко известни факти за автомобилите СНИМКИ

Само за няколко секунди водата започва да се просмуква не само през пукнатините на люка, но и от високоговорителите на покрива, горната част на страничните прозорци и дори вътрешното осветление, наводнявайки кожените седалки и пълнейки поставките за чаши на централната конзола.

Удивително: На автогробище намериха Volvo 740 комби в отлично състояние ВИДЕО

Да се ​​надяваме, че водата не е причинила много проблеми, колата излиза от водопада на собствен ход. Но собственикът не трябва да отлага посещението в сервиза, където джипът ще може да изсъхне правилно и да бъдат провери уплътненията и електрониката. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Кола
    11.03.2023 8:37
    за чудо и приказ. Е, очевидно не трябва да се изкарва от гаража когато вали дъжд. Но това са подробности.