Пускат в продажба топ заредената версия на Skoda Octavia СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/puskat-v-prodazhba-top-zaredenata-versiya-na-skoda-octavia-snimki Auto.blitz.bg
Пускат в продажба топ заредената версия на Skoda Octavia СНИМКИ

Гамата на Skoda Octavia 2024 на европейския пазар е попълнена с топ заредената RS версия. Спортният модел се продава на цени, започващи от 46 990 евро за лифтбек и 47 790 евро за комби, съобщава Motor.es.

Новата Skoda Octavia RS не се е променила много външно - има нови фарове, брони и решетка на радиатора. Както и преди, колата разполага с бодикит и 18-цолови джанти.

В кабината е монтиран увеличен 13-инчов сензорен екран, а мултимедийната система е допълнена с „асистент“ ChatGPT. Освен това Skoda Octavia RS е оборудвана със спортен волан и седалки.

Новият и популярен Dacia Duster бе разбит в краш тест, ето какви са резултатите ВИДЕО

В същото време Skoda Octavia RS 2024 е станала по-бърза. Мощността на 2,0-литровия турбо двигател е увеличена от 245 на 265 к.с.. Сега ускорението до 100 км/ч отнема 6 секунди, а максималната скорост е 250 км/ч. Това е най-мощната и бърза Skoda Octavia. Но няма да има повече дизелови модификации.

Оборудването на Skoda Octavia RS включва матрични фарове, безключов достъп, двузонов климатроник, отопляеми седалки, сензори за паркиране, адаптивен круиз контрол и набор от системи за сигурност./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Горещи

Коментирай