Удивително: На автогробище намериха Volvo 740 комби в отлично състояние ВИДЕО

  • 03.03.2023 12:50 /
  • 30963 /
  • 1
Удивително: На автогробище намериха Volvo 740 комби в отлично състояние ВИДЕО

Ентусиасти от студиото WD Detailing, което се намира в Охайо (САЩ), откриха на автогробище класическо комби Volvo 740 от 1990 г.

Както се оказва, колата е стояла там почти 12 години и е планирано да бъде изпратена за утилизиране. Специалистите от студиото не са искали да допуснат това и са купили комбито, като по този начин са му дали шанс за нов живот.

Автомобилът е покрит с дебел слой прах и мръсотия, но екипът на WD Detailing не се е смутил, тъй като те имат огромен опит във възстановяването на такива машини.

Първоначално те са почистили каросерията от цялата мръсотия и са били удивени и изненадани, че няма абсолютно никаква ръжда по нея. Боята също не е избледняла през годините на бездействие.

И след прилагане на специални средства и полиране, колата започва да изглежда просто перфектно. Джантите, оптиката, хромираните елементи и стъклото след детайлинга също изглеждат страхотно.

Продадоха най-скъпия мотоциклет в света за рекордна сума СНИМКИ

Специалистите се наложило да работят усилено върху интериора на колата. Освен прах, в него се настанила плесен, а малките гризачи оставили следи от жизнената си дейност. Въпреки това, майсторите се справят с това перфектно. След това се заемат с почистването на двигателния отсек.

Изненадващи и малко известни факти за автомобилите СНИМКИ

След всички манипулации, класическото Volvo 740 с пробег от почти 100 000 мили, прекарало около 12 години захвърлено, успява да запали. И не е било необходимо да се се сменят детайли. Колата е предадена на един от майсторите, който е голям фен на този модел.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • ахмак доган
    03.03.2023 15:08
    ако кажете че е запалила и със стария си акумулатор-ще ви призная!