Мрежата е в потрес от това, което стърчи по средата на шосе ВИДЕО

  • 21.11.2019 9:20 /
  • 12966 /
  • 0
Мрежата е в потрес от това, което стърчи по средата на шосе ВИДЕО

Видео, показващо чисто ново шосе във Владимировска област в Русия, взриви мрежата. Шокиращото е, че в средата на пътното платно са оставени няколко стълба, информират световните издания. В същото време в строителството на пътя са инвестирани повече от 113 млн. рубли (1,8 млн долара).

Видеото е заснето от салона на лек автомобил, който е преминавал по гореспоменатия път. На кадрите се вижда, че колата се тресе лошо поради неравности, но се оказало, че това далеч не е всичко.

Скоро в кадрите се появява стълб, който е без защитни опори и предупредителни знаци. Той е оставен в средата на пътя, по разделителната пунктирна линия, тоест някой лесно може да реши да изпревари и да се удари в бетонната опора.

Както отбелязва авторът на видеото, има още какво да се види. След няколкостотин метра друг стълб стои точно в средата на лентата. Забелязва се, че той е бил наскоро поставен, но няма никакви предупредителни знаци.

Ето какво се случи с уникален експериментален път със слънчеви панели СНИМКИ

Видеото се е разпространило мълниеносно в интернет и е привлякло вниманието на губернатора на Владимирска област Владимир Сипягин, който е свикал спешна среща за решаване на въпросите, свързани с този участък от пътя.

6 прости съвета как да се предпазим от инциденти на пътя

Ръководителят на региона е разкритикувал отговорните лица за небрежен подход към работата и е поискал освобождаването на директора на строителните дейности. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ