Екшън: Девойка се справи с бандити, които се опитаха нагло да откраднат колата й (ВИДЕО)

  • 04.07.2019 9:20 /
  • 26416 /
  • 0
Екшън: Девойка се справи с бандити, които се опитаха нагло да откраднат колата й (ВИДЕО)

В последно време в САЩ случаите на кражби на автомобили на бензиностанция станаха по-чести. Инцидентите се случват, докато собственикът не е в машината и се опитва да зарежда с гориво. Крадците влизат в колата му и изчезват с нея. Обикновено всичко се случва доста бързо, за шокирания водач остава само едно в такава ситуация - да наблюдава как автомобилът му тръгва в неизвестна посока. Въпреки това, някои шофьори в никакъв случай не искат да се разделят с колите си и правят всичко, за да го избегнат, дори рискуват живота си.

Крадци се вмъкнаха в кола, но няма да повярвате защо не я откраднаха, ами се отказаха и избягаха (ВИДЕО)

Преди няколко седмици ви информирахме как по време на подобен опит за кражба на кола една жена успя да изпълни уникален трик и спаси мерцедеса си от ръцете на крадците. И тя го направи доста майсторски. Подобна ситуация се е случила и със собственичка на Subaru в Милуоки - момичето се втурва да спасява кросоувъра си и успешно го спасява. Въпреки че младата жена доста рискува в ситуацията.

Този момент, както и в първия случай, е запечатан от камерата за видеонаблюдение, монтирана на бензиностанцията. Вижте какво се случи:

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ