Крадци се вмъкнаха в кола, но няма да повярвате защо не я откраднаха, ами се отказаха и избягаха (ВИДЕО)

  • 05.02.2019 11:50 /
  • 24849 /
  • 1
Крадци се вмъкнаха в кола, но няма да повярвате защо не я откраднаха, ами се отказаха и избягаха (ВИДЕО)

В американския град Семс, щата Алабама, е имало много забавен случай с Honda Civic с ръчна скоростна кутия. Автокрадците не успели да я откраднат, защото не знаели как да използват ръчната трансмисия.

Този случай е станал широко известен в мрежата поради видеокамерите, които са много в американските паркинги и са заснели инцидента.

На кадрите се вижда как към магазин се приближава черен джип с четири момчета. Те забелязват паркирана Honda Civic, произведена 1995 година. Шофьорът и пътниците не са в автомобила, но ключовете са останали вътре.

Никой не е познал досега каква е тази кола от световно известна марка още от първата снимка

Престъпниците решават да се възползват от това. Двама от тях влизат в Хондата и се опитват да я откраднат. Обаче, те не успяват да го направят заради ръчната скоростна кутия. Никой от тях не знаел как да я използва.

Скоро собственикът на набелязаната от бандитите машина се връща тичайки. Наложило се е автокрадците бързо да се качват в джипа си след неуспешната си акция и бързо да напуснат паркинга.

Вижте най-потресаващия паркинг в света! (ВИДЕО)

Собственикът на Honda Civic е съобщил на полицията за опита за кражба като е назовал номера на автомобила на престъпниците. Благодарение на видеокамерите, един от тях е идентифициран като Блейк Лоурънс. Между другото, в същия ден, този Блейк Лорънс се е опитал да ограби малък магазин, но отново безуспешно. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Boiko
    07.02.2019 6:11
    Njama Po sigorno ot ZMIJA Mamba imam gi 2 v kolata.