Секси автокалендар с хубавици по голи гърди превзе мрежата СНИМКИ 18+

  • 05.11.2020 10:20 /
  • 6817 /
  • 1
Секси автокалендар с хубавици по голи гърди превзе мрежата СНИМКИ 18+

Германският фотограф Франк Люцебек, който се специализира в създаването на тематични календари, е направил и представил поредното си еротично творение.

Преди дни ви показахме първия негов подобен календар за следващата година, в който имаше разголени трактористки, сега ще ви представим втория с момичетата в автосервиз.

В календара, наречен Schrauberträume 2021, който може да се преведе като „Мечтите на механика“, 12 привлекателни моделки, повечето от които съвсем минимално облечени, са застанали в съблазнителни пози.

Календарът е предназначен за декориране на стените на автосервизи и други подобни места, което е доста популярно както сред професионалните автомеханици, така и сред феновете.

Голи красавици учестиха пулса на мъжете в нов горещ календар СНИМКИ 18+

Според информацията, календарите с естетическа еротична фотография за 2021 г., направени от фотографа Франк Лузебек няма да спрат с представените два, скоро ще бъдат представени мечтите на младите фермерки и момичетата на мотопеди. Ще има и други нови издания: девойки и строителна техника и „секси автомивка“.

 

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Ерос
    05.11.2020 11:08
    Не съм удовлетворен, трябваше мадамите да са чисто голи ! Нищо, другия път !