Продава се Toyota Supra, която не се е появявала на улицата от 22 години ВИДЕО

  • 26.08.2021 12:50 /
  • 9781 /
  • 0
Продава се Toyota Supra, която не се е появявала на улицата от 22 години ВИДЕО

Уникална Toyota Supra е обявена за продажба на родния пазар на марката в Япония. Автомобилът от 1995 г. е престоял в закрито помещение в продължение на почти 22 години.

Историята на спортния автомобил е доста интересна. Червената Supra от поколение A80 е произведена през 1995 г. и е закупена от настоящия, втори собственик през 1999 г.. Той веднага е намерил идеалното топло място за нея и я е оставил там. В продължение на повече от две десетилетия километражът показва една и съща стойност - 48 010 км.

Въпреки че автомобилът никога не е напускал помещението, той е в перфектно състояние. Веднъж годишно сътрудниците на дилърски център са извършвали пълно сервизно обслужване и са сменяли течностите.

Малък седан Mitsubishi е продаден за рекордните $200 хиляди, ето защо СНИМКИ

Червеният спортен автомобил с 3,0-литров атмосферен двигател с мощност 225 к.с. и механична скоростна кутия ще бъде продаден на японската платформа Yahoo! Auctions с подкрепата на BH Auction.

Том Ханкс продава своята уникална Toyota Land Cruiser FJ40 СНИМКИ

Съвсем скоро рядката Toyota Supra ще има нов собственик. Името на щастливия победител ще стане известно по време на търга от 30 август до 5 септември. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ