Продадоха шпионски камион на ФБР, вижте как изглежда СНИМКИ

  • 13.02.2022 12:50 /
  • 36615 /
  • 0
Продадоха шпионски камион на ФБР, вижте как изглежда СНИМКИ

Рядко се продават специализирани автомобили, които някога са принадлежали на ФБР. Неотдавна на правителствения търг GSA можеше да се види за продан специално конструиран 27-тонен команден камион Freightliner Argosy, който е "пенсиониран".

Според продавача автомобилът е преработен, за да отговаря на изискванията на разузнавателните служби. Автомобилът е бил буквално "натъпкан" с всякакви видове електроника и шпионско оборудване.

Сега е останало само окабеляване, сървърни шкафове и генератор. Новият собственик ще получи и няколко бюра и три стола. Както и разбира се възможността да си има уникален дом на колела.

Може да се види, че ФБР се е опитало да направи камиона си възможно най-незабележим, като го е боядисало в незабележим нюанс на сивото. Но от друга страна това е 27-тонна машина, висока 12,5 метра, с височина 4 метра, с огромна сгъваема сателитна чиния отзад.

Вижте как е функционирал автомобилният автопилот през 1986 година ВИДЕО

13-метровият камион се задвижва от шестцилиндров двигател Detroit Diesel Series 60. Мощността не е посочена. Автомобилът е преминал само 75 487 мили (121 485 километра).

Камионът работи полумеханична скоростна кутия Eaton-Fuller, която, според продавача, се нуждае от ремонт. Задвижването е на всички колела.

Откриха идеалния семеен автомобил под 10 000 долара ВИДЕО

Продавачът също твърди, че Freightliner Argosy би бил отличен кемпер. Единственото нещо, което няма, е душ и мивка. Тя обаче може да се монтира отделно - размерът го позволява.

Бившият камион на ФБР има нов собственик. Той е закупил камиона за 58 100 долара. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ