Впечатляващо: Вижте първия истински тест драйв на електрическия Hummer ВИДЕО

  • 15.10.2021 10:50 /
  • 2894 /
  • 0
Впечатляващо: Вижте първия истински тест драйв на електрическия Hummer ВИДЕО

По време на теста журналистът е показал както режима "рак", така и режима WTF, ускорението от 0 до 100 при офроуд и изобщо всичко, на което е способен GMC Hummer Edition 1 с цена 112 хил. долара. 

Авторът на видеоклипа вече е издал спойлер в заглавието на своя видеоклип: "Тествах новия електрически Hummer на офроуд и той е още по-изключителен, отколкото можех да си представя!". Достатъчно е да гледаме видеото, за да се убедим в това с очите си.

Много малко хора извън General Motors досега са имали възможност лично да шофират изцяло новия електрически Hummer. Роман Мика от канала The Fast Lane Truck е имал късмета да бъде един от първите журналисти в света, на които бе поверен автомобилът за тестово шофиране.

Показаха новия възроден Hummer, станаха ясни цените и характеристиките СНИМКИ

На първо място трябва да се отбележи, че цялата първа серия GMC Hummer EV Edition 1 вече е продадена, а клиентите ще получат автомобилите до края на тази година. Автомобилите от първата серия са с богато оборудване и екипировка, както и с двигател с мощност 1000 конски сили и въртящ момент 1632 Nm.

По документи масивният пикап ускорява до 60 мили в час (96,5 км/ч) за около три секунди и това е първото нещо, което Роман от TFL е искал да усети.

Секси блогърка показа доста интересни подробности за новия Hummer ВИДЕО

След това преминава към шофиране с висока скорост, катерене по скали и дори дрифт. Журналистът не забрави да провери известния "режим на рак" - шофиране настрани, както и радиуса на завой.

Производителят все още не е разкрил данни за полезния товар и капацитета на теглене на електрическия автомобил. Не е разкрито и как полезният товар влияе на пробега. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ