Секси блогърка показа доста интересни подробности за новия Hummer ВИДЕО

  • 01.07.2021 16:50 /
  • 7135 /
  • 0
Секси блогърка показа доста интересни подробности за новия Hummer ВИДЕО

Американското знаме, знакът "лайк", картата на Луната и отпечатъка на Нийл Армстронг, режим WTF, режим "рак" и много други функции е получил този огромен американски електрически автомобил, който ще се появи на пазара през 2023 г.

Американският автомобилен производител GMC представи електрическия Hummer през октомври 2020 г. в корпуса на пикап. А през април тази година марката представи електромобила с по-конвенционална каросерия.

За съжаление тези електрически автомобили все още не са достигнали до първите клиенти и за тях не се знае много. Видеоклип от популярната австралийска блогърка Supercar Blondie, както нарича себе си водещата Александра Мери Хирши, разкрива някои интересни подробности за SUV Hummer.

Уникална функция: Новият Hummer може да се движи настрани като рак ВИДЕО

Русокосата красавица първо демонстрира индикацията за зареждане на електрическия автомобил в предните му фарове. Батерията на колата е изградена на базата на 800-волтова система, която поддържа бързо зареждане и осигурява пробег от 450 до 480 км с едно зареждане в зависимост от версията на модела.

След това виждаме, че покривът на джипа е демонтиран - той е поставен в багажника на автомобила, където го виждаме, след като водещата отваря капака с бутон от кабината. За отваряне на задното отделение за багаж се използва бутон, разположен отвън, директно на вратата.

Създателите на електрическия автомобил са скрили и някои интересни неща: знамето на САЩ до стъклата, "лайк" на подложките за краката, карта на Луната на пода на багажника и на решетките на високоговорителите във вратите, както и отпечатък от космическата обувка на Нийл Армстронг на Луната.

Всички тези препратки сякаш повтарят известната фраза на американския астронавт, че кацането на Луната е "малка стъпка за човека и огромна за човечеството". Както и преминаването от Hummer към производство на "чисти" електрически автомобили.

Показаха новия възроден Hummer, станаха ясни цените и характеристиките СНИМКИ

За съжаление заводският шофьор на GM, който е седнал зад волана на електромобила, след кратък разказ на водещата, не показва нито светкавичното ускорение на автомобила в режим WTF (на жаргон "какво по дяволите!" - такава реакция трябва да имат неподготвените пътници), нито режимът "рак", при който автомобилът се движи странично.

Блогърката казва, че този автомобил ще бъде пуснат на пазара през 2024 г., което вероятно означава, че ще бъде модел от 2024 г., като обаче според графика на производителя клиентите ще започнат да получават първите си автомобили още през 2023 г. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ