Три признака, че е крайно време да продадете колата

 • 04.06.2019 7:00 /
 • 10094 /
 • 5
Три признака, че е крайно време да продадете колата

Автомобилни експерти посочиха три повреди, които ясно подсказват на собственика необходимостта от спешна продажба на колата.

Оказва се, че дори само тези три проблема са предостатъчна причина час по-скоро да се отървете от амортизираното возило.

Шест ваши навика, които чупят колата и портфейла ви (ВИДЕО )

Експертите съветва да извадите колата на пазара веднага след като изникнат проблеми с двигателя, каросерията или скоростната кутия.

Специалистите напомнят, че един от най-съпите ремонти по автомобила е ремонтът на двигателя. При някои модели ремонтът на силовия блок може да надхвърли 10 000 лева. 

Шест ваши навика, които чупят колата и портфейла ви (ВИДЕО)

Ето защо, опитни водачи съветват да се мисли за смяна на автомобила, ако двигателят започна да консумира много масло, излиза синкав дим от изпускателната тръба, нагар по свещите или впечатляващ разход на гориво. 

Проблемът може да се реши с основен ремонт или замяна на двигателя с нов. Но всички горепосочени методи са много скъпи. Затова можете да се отървете с по-малко загуби, ако просто продадете колата.

Малко по-малко разходи за ремонт на скоростната кутия, но размерът на сумата за отстраняването на дефектите ще струва доста значителна сума. 

При тези 5 коли ангренажната верига се къса по-бързо

Признаци за бърза смяна на трансмисията - сътресения при превключване на скоростите, изтичане на масло. 

И накрая, колата си струва да се продава, уверяват експертите, веднага щом ръждата по каросерията стане забележима в райони с ограничена вентилация. Специалистите казват, че още първите рижави петънца са "началото на едно безнадеждно хронично заболяване".

Особено големи суми се изразходват за ремонти при повреда на силовите участъци. Опитните шофьори съветват онези, които искат да избегнат значителни разходи, да пристъпят незабавно към продажба на автомобила./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • СДм
  04.06.2019 11:43
  Значи при посочените по горе признаци да подадем колите си .. Да прецакаме следващият ... Пишете не да продадем..да бракуваме кочината и край
 • Болгар
  04.06.2019 15:21
  Тарикат гърби балък... Възпитание по близак. Те това е , и държавата....
 • Тъпчо Балкански
  04.06.2019 22:25
  Купете си нашите супер нови автомобили за еднократна употреба! Важното е, че имате нещо, което не е "над 20 годишна трошка"! Като ви се изсипят някои от всички гореописани проблеми след като мине гаранцията, ами да - продавайте, и си купете друг боклук за еднократна употреба!
 • Моцката
  05.06.2019 16:46
  А другия да не е сляп, бе църв...ули!!!
 • taka e
  08.06.2019 1:24
  Искаш да спечелиш много пари бързо? Започни сега получаваш начален бонус 1200 евро!Играй сега ! https://bit.ly/2HKWzdH