Класация: Това са най-лошите хибриди за 2024 година

  • 25.04.2024 9:49 /
  • 36403 /
  • 0
Класация: Това са най-лошите хибриди за 2024 година

Хибриднитe коли може да изглеждат като доста добър избор, но трябва да имате предвид няколко неща. Не всички хибридни автомобили са създадени еднакви. Докато някои модели предлагат отлична ефективност, надеждност и производителност, други просто не могат да се конкурират.

Освен това често се налага да прибягвате до ненужни разходи за поддръжка или ремонт. Експертите публикуваха класация на най-лошите хибриди на автомобилния пазар. Въпреки че са екологични, тези автомобили имат различни проблеми, които потенциалните купувачи трябва да знаят.

Ford Escape Hybrid (2020)

Ford Escape Hybrid 2020 е стилен SUV, който осигурява отлична икономия на гориво. Шофьорите обаче обръщат внимание на наличието на определени проблеми при шофиране. Най-много проблеми възникват с трансмисията. Собствениците съобщават, че са се сблъсквали с грубо, грубо превключване и понякога дори е трябвало да реконструират или подменят цялата трансмисионна система.

Nissan Pathfinder HEV (2014 и 2015)

Моделите Pathfinder Hybrid от 2014 г. и 2015 г. имаха проблеми със спирачните си системи и електрически проблеми. Някои собственици съобщават за лоша реакция на спирачките, което е сериозен проблем за безопасността. Освен това електрическите повреди в информационно-развлекателните и навигационните системи бяха доста често срещани, което вреди на цялостната надеждност на автомобила. Собствениците съобщават за няколко други често срещани проблема с модела Nissan Pathfinder Hybrid, включително треперене и вибрации по време на смяна на скоростите.

Volkswagen Touareg Hybrid (2011-2015)

Този хибрид беше привлекателен със своята скорост, но почти дотук свършиха предимствата. . Основният проблем беше липсата на дренаж под батерията, което доведе до късо съединение и в някои случаи дори пожар. „Volkswagen призна, че дренажните люкове и уплътненията на задния капак на тези модели не са сглобени правилно“, съобщава VWProblems. Освен това много превозни средства са били изтеглени поради липсващи скоби на въртящия се щифт на спирачния педал и течове в системата за впръскване на гориво.

Chrysler Pacifica Hybrid (2018)

Chrysler Pacifica Hybrid е единственият plug-in хибриден миниван на пазара. Въпреки своята практичност и обхват над средния, се съобщава, че има много проблеми с хибридната си батерия.

Chevrolet Malibu Hybrid (2018)

Шофьорите обичат Chevrolet Malibu 2018 заради неговия просторен интериор и отлична икономия на гориво. Но някои собственици съобщават за неизправности на двигателя и проблеми с индикатора за гориво. Има съобщения и за проблеми с намалена мощност, което може да доведе до опасни ситуации на пътя. Освен това имаше шест изтегляния за Chevrolet Malibu от 2018 г., включително едно заради теч на трансмисионна течност. Въпреки някои положителни отзиви, общият консенсус сочи проблеми с надеждността на това превозно средство.

BMW X5 Hybrid (2017)

2017 BMW X5 Hybrid е луксозен SUV с много мощност и стилен интериор. Според прегледите на Edmunds, колата предлага комфортно возене и спортно управление. Собствениците обаче съобщават за проблеми със спирачките, антиблокиращата спирачна система и апаратите.

 

КОМЕНТИРАЙ