Пуснаха в продажба личната Honda на Айртон Сена СНИМКИ

  • 26.04.2024 12:50 /
  • 2372 /
  • 0
Пуснаха в продажба личната Honda на Айртон Сена СНИМКИ

Auto Trader обяви, че пуска в продажба червен представител на емблемата NSX на Honda. Автомобилът е бил притежание на легендата Айртон Сена, а сега очаква бъдещият си собственик срещу 500 000 английски лири.

От Auto Trader посочват, че Сена е притежавал още два други NSX-а- лична черна кола в Бразилия и друга черна, закупена за него от неговия мениджър Антонио Брага, пише "Ауто прес"."За първи път купих колата през 2013 година, по време на пътуване до Алгавре в Португалия и оттогава я притежавам, като стои гордо в моето имение в Източен Съсекс", споделя Робърт Макфагън, настоящ собственик на единствената червена от общо три представителя на Honda NSX, които е притежавал Сена.

"Червеният NSX на Сена му е бил даден от Honda, с които той е имал търговско партньорство, и Сена често го е използвал и е бил сниман с колата по време на престоя си в Португалия.

Разкриха за първи път тайно BMW 7 Серия с двигател V16 СНИМКИПуснатият в продажба червен NSX е бил регистриран през 1991 година и към момента има навъртяни малко над 39 100 мили.

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ