Volkswagen показа какъв ще бъде серийният им електрически кросоувър СНИМКИ

  • 03.11.2019 8:50 /
  • 2458 /
  • 0
Volkswagen показа какъв ще бъде серийният им електрически кросоувър СНИМКИ

В Китай се проведе представянето на готовия за серийно производство електрически автомобил на Volkswagen, който се очаква да получи индекс ID.4. Засега машината колата бе демонстрирана в камуфлажна лента.

Автомобилът е базиран на модулната платформа MEB, предназначена за автомобили с електрическа силова установка. На него се основава и представеният във Франкфурт ID.3. Очаква се новият кросоувър да получи две модификации: с един електродвигател или с два, монтирани на предната и задната ос.

Електромобилът, който променя всичко: Премиера на Volkswagen ID.3 СНИМКИ

За разлика от ID.3, електрическият автомобил ID.4 ще се продава не само в Европа, но и в САЩ и Китай.

ID.4 е проектиран в стила на концепта Crozz от 2017. Представен във Франкфурт преди две години, концептът имаше двумоторна установка: единият агрегат има мощност от 102 к. с., а вторият - 302 конски сили. Това позволява на електрическия автомобил да се ускори до 100 км/ч за шест секунди и да развие максимална скорост от 180 километра в час.

Новият Volkswagen Golf бe представен официално: Технически подробности, ВИДЕО

Що се отнася до ID.3, то той ще се предлага с двигател с мощност 150 или 204 конски сили и батерии с капацитет 45, 58 или 77 киловатчаса. В зависимост от акумулатора резервът за изминато разстояние на електромобила е 330, 420 или 550 километра. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ