Вижте уникалния дом на колела на Уил Смит, вече всеки може да го наеме ВИДЕО

  • 03.10.2021 9:50 /
  • 19756 /
  • 0
Вижте уникалния дом на колела на Уил Смит, вече всеки може да го наеме ВИДЕО

Той се нарича The Heat и представлява луксозен двуетажен дом на 22 колела. С киносалон за 30 души, 14 телевизора, гардеробно помещение и всичко, за което може да мечтае един собственик на VIP кемпер.

Както повечето холивудски звезди, Уил Смит живее в кемпера в непосредствена близост до снимачната площадка по време на снимките. Но това не е просто кемпер, а е цяло имение на колела, достойно за един от най-високоплатените актьори! 

Домът на колела е с дължина около 17 метра и за транспортирането му се използва камион. Хидравликата повдига втория етаж, като осигурява достъп до кабинет и киносалон за 30 души.

На приземния етаж има пълноразмерна кухня, баня, трапезария и всекидневна. Има отделна гардеробна - все пак това е кемпер за актьор! Има душ кабина с непрозрачно стъкло. Всичко изглежда скъпо, но все пак не е особено модерно - кемперът е построен в началото на 2000-те години.

Том Ханкс продава кемпера си, в който е живял по време на култовите си филми СНИМКИ

Домът на колела е построен от Anderson Mobile Estates и струва на актьора 2,5 млн. долара преди 20 години. 

Вижте как изглежда най-големият дом на колела в света ВИДЕО

Уил Смит рядко използва кемпера си в наши дни и той е на разположение за наемане от всеки. Това удоволствие обаче струва 9 000 долара на ден! /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ