Вижте как изглежда най-големият дом на колела в света ВИДЕО

  • 26.08.2021 9:50 /
  • 7211 /
  • 1
Вижте как изглежда най-големият дом на колела в света ВИДЕО

Германската компания Dembell Motorhomes пусна на пазара най-големия дом на колела в света. По-точно, това е цял дворец - с дървени подове, скъпи уреди и цена от около 2 милиона долара.

Младият германски автопроизводител се опитва да промени имиджа на този вид машини от развлечение за пенсионери и да го пренесе в света на лукса.

Компанията предлага дом на колела с най-нова техника, легло с кралски размери и гараж, достатъчно голям, за да побере спортен автомобил. Моделът е с триосно шаси на Mercedes и шикозен интериор, проектиран от Azimut Yachts.

Печката, съдомиялната машина, микровълновата печка и хладилникът в автомобила са произведени от Miele, а системата за домашно кино е проектирана от Bose.

Екологичният автомобил е оборудван с монтирани на покрива слънчеви панели, резервоар за прясна вода с вместимост почти 1300 литра и бордови генератор.

Компанията все още не е обявила цената на невероятната машина, но уебсайтът Luxury Launches прогнозира, че тя ще бъде около 2 милиона долара.

В предната част на дома на колела има четири големи масажни стола, както и допълнително голямо повдигащо се легло, скрито в стената. Височината на тавана е почти 2 метра, така че можете да се разхождате из покрития с паркет интериор, без да се навеждате. Прозрачни стъклени врати разделят пространството на няколко стаи.

Основната спалня има подвижен модул, който разширява помещението извън пределите на цялата ширина на автомобила. Там има голямо легло и 55-инчов телевизор. Декорът се допълва от покрит с кожа диван, сгъваеми столове за хранене и елегантни метални елементи.

В изградената с камък баня има керамична тоалетна и мивка. Отопляемият под и радиаторното отопление, както и отопляемите стъкла на прозорците съхраняват топлината, а при хубаво време пътниците могат да вечерят на открито под сгъваемия навес с размери 6 x 3 метра.

Домът на колела е оборудван и с гараж - в зависимост от модела той може да побере велосипед, скутер или дори спортен автомобил - служителите на компанията демонстрираха настаняването в максималната конфигурация Ferrari California. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Да бе да
    26.08.2021 9:54
    Много прилича на онова ЧУДО на две колела от С.С.С.Р. само брезента го няма...да го покажат ''рекламират'' и да ги съпоставим и тогава ще разберем за какво става дума.....сега е време за русофилите във тази редакция,а дано но надали........????