В изоставен склад намериха коли Fiat и Alfa Romeo без пробег СНИМКИ

  • 03.04.2020 8:50 /
  • 23666 /
  • 1
В изоставен склад намериха коли Fiat и Alfa Romeo без пробег СНИМКИ

В аржентинския град Авеланеда откриха склад с непродадени италиански автомобили от марките „Фиат“ и „Алфа Ромео“, които са били произведени в края на миналия век. Всички автомобили са без пробег и се намират в идеално състояние, въпреки че са станали прашни заради десетилетия бездействие.

Представител на фирмата Kaskote Calcos, която е наета да разчиства мястото, е разказал, че складът е принадлежал на някога известния дилърски център Ganza.

Откриха музей с автомобилите и спецтехниката от Чернобил СНИМКИ

В края на 90-те години собственикът на компанията е починал и едва три десетилетия по-късно участъкът, на който е построена автокъщата с разположения склад, е пуснат за продажба. В изоставените помещения новият собственик на земята е открил колекцията от италиански автомобили.

В Шотландия откриха изоставени стари автомобили Лада СНИМКИ

Непродадената партида от автомобили се състои от хечбеците Fiat Uno и Tipo, микробуси Duplo и седани Duna и Tempra, както и комбито Alfa Romeo 33. Сред италианските автомобили поради незнайна причина присъства и един Peugeot 405. Всички намерени коли ще бъдат измити и пуснати за продажба. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Красимир Илиев
    04.04.2020 18:04
    Имам интерес,къде мога да разгледам обявите за фиатите