Ужасяващ момент: Ядосан шофьор с Audi се вряза в тълпата пред заведение ВИДЕО 18+

  • 10.04.2021 10:20 /
  • 3611 /
  • 0
Ужасяващ момент: Ядосан шофьор с Audi се вряза в тълпата пред заведение ВИДЕО 18+

При тежък инцидент, станал в град Глуск, Беларус, шофьор е преминал с колата си през голяма група хора, които били застанали пред бар, информират световните издания.

Преди това, той и негов познат са били в заведението и са се скарали с други посетители. Предполага се, че това е станало причината за инцидента.

От полицията съобщават, че според предварителната информация, преди затварянето на бара, посетителите са излезли на улицата. Двама от тях се качили в аудито и се врязали в компанията, която стояла на тротоара близо до входа. В резултат на сблъсъка петима мъже са ранени, трима от които са хоспитализирани в тежко състояние.

Зрелищен инцидент: Стоманен лист отряза кабината на камион ВИДЕО

Шофьорът не спрял и се опитал да избяга, но пътната полиция открила нарушителя и започнало преследване. Полицаите многократно подавали сигнали на водача да спре, като впоследствие автомобилът е спрян, съобщават още служителите на реда.Зад волана на аудито се оказал 34-годишен мъж.

Започнало е разследване и е образувано наказателно дело за опит за убийство. Преди това подсъдимият е осъждан за хулиганство и многократно е бил привличан към административна наказателна отговорност отговорност. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ