Уникално ВИДЕО: Мъж продава дини от багажника на Ferrari 488 GTB

  • 16.04.2021 9:50 /
  • 3327 /
  • 0
Уникално ВИДЕО: Мъж продава дини от багажника на Ferrari 488 GTB

Търговията на дини от багажника е неочаквана и странна гледка, но това не е обикновено Ferrari. Това е напълно самоделно Ferrari 488 GTB, построено само за $ 1000 за няколко месеца.

Въпросната реплика е създадена във Виетнам и е станала известна в целия свят благодарение на вирусни видеоклипове в социалните мрежи. Собственикът е решил да използва славата в своя полза и е пристигнал на пазара с червеното си купе, за да продава дини.

Това Ferrari е създадено от екипа на NHET TV във Виетнам, който първо е създавал картонени копия на мотоциклети и автомобили. По-късно майсторите са започнали работа с метал и фибростъкло и първият проект се е оказал доста успешен - всъщност това е фалшивият 488 GTB.

Репликата се задейства от комично малък двигател с въздушно охлаждане, който се предполага, че може да ускори купето до максимална скорост от 60 километра в час.

Мъж с Lamborghini стана звездата на пазар, ще се удивите какво продава СНИМКИ

Това твърдение все още не е проверено, но именно затова машината звучи като косачка за трева. И въпреки че това Ferrari далеч не е перфектно копие, все пак има впечатляващ външен вид.

30-минутното видео разказва история за двете момчета, които осъзнават, че нямат шанс да продадат всичките си дини, така че измислят идеята да ги вкарат в „суперкола“ и да ги продават така. Оказа се, че идеята е наистина добра идея и благодарение на добрата „обвивка“ търговците успели бързо да продадат стоката си.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ