Мъж с Lamborghini стана звездата на пазар, ще се удивите какво продава СНИМКИ

  • 10.09.2020 9:20 /
  • 10504 /
  • 1
Мъж с Lamborghini стана звездата на пазар, ще се удивите какво продава СНИМКИ

Луксозният суперавтомобил с дини в предния багажник е забелязан в Истанбул. Собственикът на суперколата засега остава неназован, въпреки че снимки с него вече се разпространиха по целия свят.

Трябва да се отбележи, че пазарната стойност на Lamborghini Aventador е 150 - 400 хиляди долара. В същото време търговецът продава дини по 5 турски лири за килограм, което е около 60 цента в долари. Багажникът на машината едва ли събира повече от 150 килограма плодове, така че приходите от търговията биха били около 90 долара, а чистата печалба е още по-малка.

Потребителите в социалните мрежи пишат различни предположения за мотивацията на турския търговец на дини. Богаташът е изпаднал във финансова криза? Загубен бас? Снимки за телевизията?

Когато репортери пристигнали в квартал Бейоглу, където собственикът на италианския спортен автомобил продавашел дини, мъжът изхвърлил непродадените дини, скочил в колата и избягал от мястото, оставяйки след себе си неяснота около личността му.

Скъпа катастрофа: Два Lamborghini Aventador се сблъскаха един с друг ВИДЕО

Издирването по регистрационен номер е  показало, че автомобилът Lamborghini е регистриран в южната провинция Анталия в Турция, но журналистите не са успели да разберат повече. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Фикрет
    10.09.2020 10:32
    Откраднал ги е !