Уникално ВИДЕО: Дързък беглец два пъти бяга от полицаите с патрулните им коли

  • 14.05.2021 10:20 /
  • 5209 /
  • 0
Уникално ВИДЕО: Дързък беглец два пъти бяга от полицаите с патрулните им коли

Преследване в стила на компютърната игра Grand Theft Auto завърши с ареста на заподозрения, който сега е изправен пред съвсем реално влизане в затвора.

Мъж от Флорида е арестуван след като откраднал не една, а две полицейски коли по време на гонитбата със служителите на реда. Случаят започнал със свада в мотел.

Полицията отговорила на съобщение за разправия в мотела. Когато патрулните пристигнали на мястото, 33-годишният Ксавие Джевърн Къмингс проникнал в патрулната кола и започнал да се отдалечава.

Полицията бързо локализирала беглеца. По време на преследването служителите на реда успешно извършили маневра, която принудила мъжа да излезе от пътя с открадната полицейска кола, в резултат на което се блъснал в дървета в гориста местност.

Това обаче не спряло Къмингс. Когато полицаите се опитали да го арестуват, той изскочил от откраднатата полицейска кола и успял да скочи в друга, която била даже още по-добра - полицейски прехващач Ford Explorer, който бил оставен без надзор. На него той продължил бягството си.

Полицейско преследване като във филма "Скорост" зашемети мрежата ВИДЕО

Къмингс продължил по път I-95 още 8-10 мили, преди служителите на реда да пробият гумите на Explorer, принуждавайки го да се отбие встрани от пътя, където незабавно бил арестуван.

Зрелищно полицейско преследване на висока скорост бе запечатано на ВИДЕО

Ксавие Къмингс изправен пред множество обвинения, включително въоръжена кражба на превозно средство, бягство от полицията, два случая на кражба на огнестрелно оръжие, две обвинения за голяма кражба на моторно превозно средство и шофиране със спряно нсвидетелство за управление. 

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ