Toyota разкри напълно новия пикап Tundra СНИМКИ

  • 26.06.2021 10:50 /
  • 12351 /
  • 0
Toyota разкри напълно новия пикап Tundra СНИМКИ

Toyota Motor публикува първата фотография на новото, трето поколение на пълноразмерния рамен пикап Toyota Tundra. Все още не са представени технически спецификации.

Публикацията се появи, след като във форума на собствениците tundras.com се появиха неофициални снимки, вероятно направени на закрита презентация за дилърите на марката. След това служителите на Toyota написаха в Twitter: "Някои хора не могат да пазят тайна" и приложиха вече нормална снимка.

Tundra от трето поколение се различава значително от своя предшественик. Линиите на каросерията стават по-строги, има огромна радиаторна решетка с шарка под формата на шестоъгълници. Фаровете са интегрирани в сложно оформените предни светлини, както и в бронята.

Струва си да се отбележи, че пред нас е версията TRD Pro, така че базовият пикап може да изглежда по-скромен.

Новоjf поколение Toyota Tundra, снимки от закритата презентация пред дилъри

Японската компания публикува първата информация за двигателя по-рано през юни, но досега всичко се ограничава само до снимка на пространството под капака. Очаква се да бъде 3,5-литров бензинов V6 двигател с два турбокомпресора.

Toyota бе подложена на изпитание чрез пускане от височина 3000 метра ВИДЕО

Възможно е пикапът да се задвижва от V35A-FTS, който е монтиран на новия Land Cruiser 300. Там той има мощност от 415 к.с. и 650 Nm. Това е повече от 5,7-литровия V8 (386 к.с. и 543 Nм), използван в старата Tundra.

Представиха официално новия легендарен Toyota Land Cruiser 300 СНИМКИ

Припомняме, че Toyota Tundra е един от най-дълго живеещите автомобили на американския пазар: настоящото поколение влезе в продажба преди 14 години, през 2007 г.

Датата на презентацията на новата Tundra все още не е оповестена. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ