СНИМКА на катастрофа озадачи мрежата, никой не успя да познае какво се е случило

  • 19.05.2022 9:50 /
  • 3184 /
  • 1
СНИМКА на катастрофа озадачи мрежата, никой не успя да познае какво се е случило

Всеки ден по света се случват голям брой пътни произшествия. Някои от тях са малко по-странни от други. Но този пътен инцидент претендира за званието да е един от най-странните.

На пръв поглед всичко изглежда просто: джипът се е блъснал в стълб. Колкото повече се вглеждате в снимката обаче, толкова повече въпроси възникват.

Снимката е публикувана във форума на Reddit IdiotsInCars и веднага привлича вниманието на читателите. Публикацията е събрала хиляди коментари.

Потребителите изразяват стотици версии за това как се е случило всичко. Всички недоумяват откъде се е появил стълбът по средата на пътя. Някои обвиняват пътната служба. Други предполагат, че пътят е бил разширен и работниците не са имали време да преместят стълбовете встрани от пътя. Други предполагат телепортация. Всъщност, основната заслуга е на водача на автомобила Chevrolet Silverado.

Според разказа на очевидец, инцидентът е станал в малък град в Тексас. Шофьорът се е напил в местен бар, качил се е зад волана, блъснал се е в стълб, съборил го е, влачил го е около 120 метра и е спрял по средата на пътя.

Странен случай с мотоциклетист удиви всички в мрежата ВИДЕО

Всички въздушни възглавници са се задействали, но той се е опитал да ги избута обратно, за да продължи. В този момент пристигат полицаите.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • PaulaFox
    21.05.2022 18:02
    ❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062