Руският президент подари дълга версия на Aurus на лидера на още една държава

  • 24.05.2024 12:50 /
  • 8143 /
  • 0
Руският президент подари дълга версия на Aurus на лидера на още една държава

Автомобилът Aurus стана притежание на владетеля на още една държава. Президентът на Русия Владимир Путин подари дълга версия на Aurus на краля на Бахрейн Хамад бин Иса Ал Халифа, информират световните издания, позовавайки се на помощника на президента по международните въпроси Юрий Ушаков.

Лидерът на близкоизточната държава пристигна в Русия по покана на Путин, за да обсъдят, наред с други неща, перспективите за търговско-икономическо сътрудничество между страните.

Съвсем наскоро Aurus Senat беше обновена: новата версия се различава от предшественика си с ретуширан дизайн, олекотен капак и ново оборудване. Фаровете вече са матрични, има цифрово огледало за обратно виждане, допълнителни камери, нова мултимедийна система NAMI и функция за нощно виждане.

Мъж успя да намери любимата кола на баща си след много години ВИДЕО

Освен това Aurus има подобрени спирачни системи, окачване и трансмисия. Системата на задвижване е същата - хибридна с 598 конски сили, базирана на 4,4-литров V8 двигател.

Засега обновеният Aurus се произвежда индивидуално. Серийното сглобяване ще започне в края на следващата година, когато новият автомобил ще бъде достъпен за свободна продажба.

Показаха BMW XM, разработен съвместно с супермоделката Наоми Кембъл СНИМКИ

По-рано Путин подари Aurus на ръководителя на Северна Корея Ким Чен-ун. Корейската страна нарече колата „най-добрият подарък“, а по-късно медиите съобщиха, че лидерът на КНДР е виждан постоянно да се движи с нея.

 

КОМЕНТИРАЙ