Родители дадоха незабравим урок на подрастващия си син за кражба на семейната кола ВИДЕО

  • 09.08.2020 8:50 /
  • 37612 /
  • 1
Родители дадоха незабравим урок на подрастващия си син за кражба на семейната кола ВИДЕО

В САЩ полицаи хванали четиринадесетгодишния Анхел Мартинес да кара автомобил Range Rover, собственост на на родителите му.

Бащата и майката заминали за Лас Вегас, за да отпразнуват годишнината от сватбата си, докато синът им останал сам у дома. И изведнъж на мъжа му се обадили от полицията в Финикс, щата Аризона, и му съобщили, че техният Range Rover е видян да се движи из квартала с висока скорост.

Отначало мъжът помислил, че всъдеходът е откраднат, в паниката той се обадил на сина си и се оказало, че той се намира зад кормилото на колата им, информира Fox10.

Когато родителите се върнали у дома, тийнейджърът казал, че когато измил колата, решил да направи кръгче около къщата, за да може вятърът изсуши по-бързо машината. После направил още едно кръгче ... и му харесало.

Ангел бил наказан по следния начин - бащата извадил леглото му от къщата и накарал момчето да седи на него няколко часа пред къщата с плакат: „Извинявам се, че откраднах колата на родителите си и превиших ограничението на скоростта“.

В същото време време цялото имущество на момчето, което се намирало в стаята му, било раздадено на съседите. Дрехи, телевизор и спален комплект били раздадени безплатно - така бащата се извинил на живеещите в съседните къщи за безразсъдното поведение на сина си.

Шофьор баща потресе с гума, с която кара детето си на училище СНИМКИ

„Ние също сме нечии съседи и не бихме харесали, ако им се случи нещо подобно. Можеше да удари някого, можеше да се случи нещо непоправимо" - обяснил е бащата Рамон своето решение в интервю за местната телевизия.

Пълен потрес! Баща реши да покара колело по магистрала заедно със сина си,вижте какво се случи (СНИМКИ)

Той провел възпитателен разговор със сина си, който попитан дали са се отнесли твърде грубо към него, отговорил: "Въпреки че наказанието е малко странно, мисля, че е напълно справедливо."/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • toz malkiq e napu6enqk
    14.11.2020 1:08
    6te u4astva v novite filmi sled kovida